Nestor Martin

Het mooiste vuur

Het is een sensatie: Nestor Martin kachels. Vlammen die met een druk op de knop doven of oplaaien, dansen of flakkeren. Vuur dat de gehéle kachel vult met spookachtige, grillig bewegende vlammen. !
 

Superieure verbrandingstechnologie

Hierin overtreffen Nestor Martin kachels elke andere kachel. Het fabelachtige vuurbeeld en de onwaarschijnlijk nauwkeurige controle over het vuur zijn ongeëvenaard. Het is een superieure verbrandingstechnologie die alleen een Nestor Martin tot een Nestor Martin maakt. En dat is wereldwijd bekend.
 

Exclusief én betaalbaar

Door deze uitgebalanceerde ontwikkeling, heeft Nestor Martin een unieke positie gekregen. Qua exclusiviteit de top van de kachelmarkt, qua prijsstelling zijn de kachels haalbaar voor een brede doelgroep. Wie je ook bent, je kunt genieten van het mooiste vuur dankzij superieure technologie. Made by Nestor Martin.

 

 • Nestor Martin Harmony 1
  Nestor Martin Harmony 1

  Nestor Martin Harmony 1Deze prachtige Harmony 1 is een product van de bekende kachelmaker Nestor Martin. De prachtige authentieke look doet deze houtkachel werkelijk eer aan. Naast een mooi vlammenspel en een knisperend houtvuur,…

  € 2.525,00 € 2.200,00
 • Nestor Martin Stanford 12 houtkachel
  Nestor Martin Stanford 12 houtkachel

  Nestor Martin Stanford 12 houtkachelDe Stanford serie bestaat uit een statige lijn houtkachels die elk interieur rijker maakt. Eventueel met gepolijste kookplaat leverbaar. Deze Nestor Martin kachel wordt geleverd met kachelkleur…

  € 3.295,00 € 2.900,00
 • Nestor Martin Stanford 12+ (kookplaat) houtkachel
  Nestor Martin Stanford 12+ (kookplaat) houtkachel

  Nestor Martin Stanford 12+ houtkachelDe Stanford serie bestaat uit een statige lijn houtkachels die elk interieur rijker maakt. De Stanford+ modellen zijn voorzien van een gietijzeren gepolijste kookplaat.

  Voordelen Stanford…

  € 3.595,00 € 3.150,00
 • keurmerk
© 2010 - 2024 3x8kachelwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel