Termatech

TERMATECH is onze Deense leverancier.  Deze door een architect ontworpen kachels, zijn echte no-nonsense kachels.  Strak, degelijk, puur en minimalistisch.  Hierdoor passen ze vrijwel in elk interieur.  Niet alleen in een moderne inrichting, maar ook in een klassieke inrichting komt deze kachel goed tot z’n recht.

Keurmerk

Naast de designwaarde richt deze Deense firma zich op een lange levensduur, eenvoudige verbranding en concurrerende prijzen.  Ze voldoen allemaal aan het keurmerk van de Noorse Zwaan en aan de strengste Europese eisen aangaande schone verbranding.

Naverbrander

Alle hoogrendement houtkachels van TERMATECH geven convectiewarmte en hebben een naverbrander.  Dit zorgt voor een betere en gelijkmatigere warmteverdeling in de ruimte ten opzichte van een houtkachel die alleen stralingswarmte geeft.  De houtkachels van TERMATECH branden rustig en de ruit blijft altijd mooi helder, waardoor u altijd goed zicht heeft op het vlammenspel.

Kortom de TERMATECH houtkachel is een ideale vriend die een lekkere warmte in uw kamer geeft.  Een kachel die gezien mag worden, maar niet perse alle aandacht op zicht hoeft te nemen.

GRATIS bezorging.

 • Termatech TT20 (S01-600)
  Termatech TT20 (S01-600)

  TERMATECH TT20Prachtige houtkachel met een rendement van 83,4 %
  De TT20 heeft rechte zijkanten
  Ook deze is voorzien van een gietijzeren deur en bodem voor een lange levensduur.N.B: Informeer altijd naar onze totaalaanbiedingen…

  € 2.549,00 € 2.295,00
 • Termatech TT22
  Termatech TT22

  TT22 IS EEN MOOI BREDE HOUTKACHEL MET DEENSE KWALITEIT EN VOOR EEN SUPER PRIJS VERHOUDING
  DE DEENSE KACHEL STAAN BEKEND OM HUN RENDEMENT EN SCHONE VERBRANDING UITERAAD WEL MOET GOED HOUT,Onder de Houtkachel is er ruimte voor uw…

  € 3.500,00 € 2.920,00
 • keurmerk
© 2010 - 2024 3x8kachelwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel