Aanbieding

  • keurmerk

Haas & Sohn

Haas & Sohn, zeer stille pelletkachels

Een zeer hoog rendement en eens in de zoveel dagen brandstof toevoeren, maakt het stoken wel heel aantrekkelijk! Naast het grote gebruiksgemak zijn de pelletkachels van Haas & Sohn ook zeer milieuvriendelijk. De toevoer van pelletkorrels wordt door de kachel zelf geregeld. U hoeft alleen de temperatuur in te stellen. Het zijn allemaal duurbranders voorzien van een tank waar u de pelletkorrels in doet.

Geen ventilator, dus stille kachels

Daarnaast zijn ze voorzien van convectiewarmte in plaats van een (lawaaierige) ventilator die de warmte door de ruimte verspreid. Ook zit er een intelligent beveilingsysteem op, deze zet de kachel uit als het deurtje geopend wordt; als er een fout optreedt zoals overvulling of bij een verstopping in het rookkanaal.

Als bijkomend bijzonder voordeel: doordat er geen stofdeeltjes mee rond geblazen worden, zijn de Haas & Sohn pelletkachels bij uitstek geschikt voor mensen met een stof allergie.

Zelfregelend systeem

Ook passen deze Haas & Sohn pelletkachels zich aan de kwaliteit van de pelletkorrels aan.

Subsidie regeling:

Op bijna alle pelletkachels van Haas & Sohn is ook een SUBSIDIE van €  500,= van toepassing! Vraag naar de voorwaarden, wij maken u graag wegwijs.